Nyfødt

Endelig er det vakre lille vesenet som er så etterlengtet kommet til verden. Man har båret eller sett sin kjære båret dette barnet i magen i lang tid. Man har følt og kjent, og på en måte blitt kjent med denne lille skapningen mens den har vokst seg større inni magen.

Det er mye å tenke på, mye å planlegge, men også mye som ikke kan planlegges, som man bare må ta på sparket når den nye sjefen i huset har ankommet. Dette må nytes, for de vokser så alt for fort, og før man vet ordet av det så ligger de ikke og sover på brystet ditt lengre, men løper rundt i huset og prøver å klatre opp etter alt de kan finne.

Husker du da hvor liten, søt og uskyldig han/hun var de første ukene? Du har kanskje tusenvis av bilder på mobilen, men hva med å få tatt noen ordentlige bilder man kan printe ut ha på kommoden eller veggen? Så slipper bildene og forsvinne blant de tusenvis av bildene du kommer til å ta med mobilen i tiden fremover?

Bestill tid til nyfødtfotografering i god tid, jeg er ganske fleksibel, slik at jeg er forberedt på +/- noen dager i det tidsrommet vi planlegger, dette med tanke på at man ikke alltid kan planlegge nøyaktig når barnet bestemmer seg for å komme. Når timen er bestilt trenger du ikke tenke mer på dette, annet enn at du tar kontakt når du/dere har fått kommet i ro etter fødselen, så finner vi nøyaktig tid da som passer med sovetider/spisetider osv.

Beste tiden for nyfødtfotografering er mellom 7-31 dager. Da sover den lille mest, noe som er gunstig hvis man skal pakke babyen inn i sjal, eller dandere pent i et fat eller lignende. Men en våken baby kan selvfølgelig også gi fine og morsomme bilder. Nyfødtfotografering er mulig fra 7 (Best at de har blitt noen dager først og kommet hjem i ro før dere kommer) Men har også hatt de opp mot 9uker. Så dette skal også gå bra! De er gjerne litt mer våkne og bestemte i denne alderen.

Til syvende og sist er det den lille som bestemmer. Man kan ha mye tanker om hvordan man ønsker bildene, men det blir på den lilles premisser. Vi finner ut av hva som fungerer for ditt barn, og det skal bli fine bilder uansett om han/hun vil pakkes inn eller ikke<3

Du får også en PDF fil med em Guide der du får mer informasjon om nyfødtfotograferingen samt litt tips og triks når du booker!

Ber deg også lese igjennom «Generell info» i fanen her. 🙂

Nyfødtfotografering

Inntil 3.t fotografering i studio. Jeg har mye forskjellig props, wraps, luer osv i mange forskjellige farger til utlån. Søsken er velkomne! Nyfødtfotograferingen er mellom 0-31 dager. Nyfødtfotograferingen inkluderer en gratis 6-9mnd fotografering samt 30% på 1årsfotografering (Gjelder selve fotograferingen, ikke filer/produkter). Tillegg ved helg.

1900 kr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle