Bryllup

Den store dagen, dagen når to mennesker gir sitt «ja» til å dele livet med hverandre, i gode og onde dager. Dette er en begivenhet man minnes resten av livet, og virkelig noe av det mest fantastiske jeg som fotograf kan ta del i. Det å få lov til å være med å fange alle de fantastiske øyeblikkene og stundene som et bryllup gir. Denne dagen skal nytes til det fulleste, og man skal ikke gå å tenke på om far eller tante får tatt nok bilder, disse skal også få være med å nyte dagen DERES. Dette er et minne for alle som er med. Så la en fotograf ta jobben for dere, slik at alle kan slappe av, senke skuldrene, glede dere over og nyte hvert sekund av dagen.

Ønsker du bryllupsguiden min med mer informasjon tilsendt? Skriv til meg via «kontaktskjema» så skal jeg sende deg! Der får du mer informasjon om fotograferingen jeg tilbyr, om meg som fotograf, hva du må tenke igjennom, inspirasjonsbilder til ulike årstider, huskeliste osv. Ingen forpliktelser knyttet til dette.

Ønsker du flere timer utover halvdag? Du kan legge til ekstra timer. 2500kr pr ekstra time. Inntil 10 timer. Ønsker du enda flere timer? Dette på forespørsel og egne avtaler.

Vielsen og arrangementet

Som fotograf i deres bryllup, enten det er deler av eller hele dagen, vil jeg smyge seg rundt å lete etter de fine øyeblikkene. Jeg tar mange bilder i løpet av tiden jeg bruker, slik at jeg ikke skal gå glipp av noe. Under seremonien og resten av arrangementet vil jeg være som en «flue» på veggen uten å forstyrre, slik at jeg får tatt bilder i de naturlige settingene. Ser jeg muligheten for et gyllent øyeblikk, vil jeg benytte anledningen til eventuelt å finjustere litt. I løpet av kvelden, hvis vær og solnedgang tillater det, kan det hende jeg må stjele dere litt for noen stemningsfulle bilder.

Portrettene

Til bryllupsportrettene vil jeg veilede underveis, men mye av fotograferingen vil også være å la dere få være DERE sammen, dere skal få prate og tulle og det skal føles komfortabelt, slik at dette blir så naturlig og fint som mulig. Vi flytter oss rundt på locationen vi har bestemt oss for, enten det er en eller flere steder. Dette planlegges i forkant.

Møtet i forkant av bryllupet

I forkant av bryllupet vil vi også ha et møte, der jeg blir litt kjent med dere, hvem dere er, hva dere liker, hva dere tenker om bryllupet og dere får bli litt kjent med meg. Bryllupsbildene er ikke bare et portrett av dere, for meg skal det også vise litt av hvem dere er og hvem dere er sammen. Er dere båtfolk, gamere, joggere, skiløpere, lidenskapelige forretningsfolk, fotballentusiaster, kunstnere, eller kanskje fotografer selv? La bildene få gjenspeile dette, og la oss ta noen bilder utenom de vanlige tradisjonelle portrettene.

Vi vil også gå igjennom den store dagen, og det er fint hvis dere har en liten oversikt over hva som skal skje i løpet av dagen (Dette kan også sendes i etterkant).

Sett dere ned i forkant av møtet og skriv ned eventuelle spørsmål dere har, så vil jeg også ha med meg en liste over punkter vi skal gjennomgå. Det er mye som skal planlegges, og det er ikke sikkert dere har alt i boks til møtet, så vi vil selvfølgelig ha en dialog frem til selve dagen. Det er fint om vi får til møtet 3-4 uker før bryllupet, dette er for at jeg som fotograf også kan forberede meg så godt som mulig slik at dere får det slik dere ønsker. Jeg må også få tatt meg en tur til stedet vielsen skal finne sted, sjekke ut steder som vil passe til fotografering, og rett og slett gjøre meg litt kjent i området. Og selv om man kjenner et område, så kan det se svært ulikt ut i de ulike årstidene.

Nå blir det mye tekst her, og mye å lese. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale dersom du skulle ha noen spørsmål, slik at vi kan finne ut om jeg er den rette fotografen for dere!

Er dere fortsatt i tenkeboksen og er usikre på hva dere vil ha fotografert, eller om dere skal ha fotograf i det heletatt? Ta kontakt, så finner vi ut av det! Jeg har også laget en guide til bryllupsfotograferingen. Denne sendes ut ved booking eller på forespørsel:)

**Det er foretrukket at fotograferingen finner sted innenfor 1 time fra fotografens tilholdssted. Men med litt planlegging kan lengre turer la seg gjøre, men det vil medføre ekstra kjøregebyr og eventuelt overnattingsplass må brudeparet stå for dersom det skulle være behov for det.

** Ved signering av kontrakt faktureres 25% av beløpet for bryllupet i booking honorar. Resten faktureres så snart bryllupet er gjennomført.

Priser

Vielse + portrettfotografering

Planleggingsmøte
(Skriv opp evt spørsmål til fotografen, fotografen vil også ha med en liste over ting som må gås igjennom).

Alle bildene fra fotograferingen (Ca 75 bilder)
Lett retusjert etter fotografens personlige stil (de som er skarpe og av god kvalitet).

Bildene leveres digitalt
I full oppløsning og i en kombinasjon av farger og svarthvitt.

Bruk av fotografens props/rekvisitter

Veileder på mail før fotograferingen
Det er mye å tenke på på selve dagen, så det er fint å ha en god plan for fotograferingen i forkant. Mailen vil også inneholde punktene som blir gjennomgått på planleggingsmøtet.

18 000 kr

Halvdagsfotografering

Denne er fleksibel ifht hvilken del av dagen dere ønsker fotografert.

Inntil 6. timers fotografering

Planleggingsmøte
(Skriv opp evt spørsmål til fotografen, fotografen vil også ha med en liste over ting som må gås igjennom).

Alle bildene fra fotograferingen (Ca 150 bilder)
Lett retusjert etter fotografens personlige stil (de som er skarpe og av god kvalitet).

Bildene leveres digitalt
I full oppløsning og i en kombinasjon av farger og svarthvitt.

Bruk av fotografens props/rekvisitter

Veileder på mail før fotograferingen
Det er mye å tenke på på selve dagen, så det er fint å ha en god plan for fotograferingen i forkant. Mailen vil også inneholde punktene som blir gjennomgått på planleggingsmøtet.

25 500 kr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle