Kunstportretter - et levende maleri

Fotografering for deg som ønsker litt mer enn bare et portrett.

Dette er en unik fotografering der bildene nærmest blir som et maleri. Bli hovedpersonen i ditt eget kunstverk som vi sammen skaper. Men hvorfor begrense det til kun deg? Tenk deg et enestående kunstverk av ditt barn, barnebarn eller med deg og en annen som står deg nær?

Denne fotograferingen passer for alle, gutter og jenter, damer eller menn. Det er også mulig med vennepar, søskenpar, kjærester eller ektefeller. Aldersmessig så er eneste kriteriet at barnet må kunne samarbeide å ta enkle instruksjoner.

I studio vil det være tilgang på flere vakre kjoler, hårkranser og andre flotte rekvisitter. For gutter har jeg noen flotte skjorter, sixpence og bukseseler. Dersom du har egne klær du ønsker å bruke så finner vi løsning på dette også! Kanskje har du noen unike gjenstander hjemme du kunne tenke deg å ha med i bildet? Kun fantasien setter grenser 🙂

Fotograferingen inkluderer et forberedende møte, gjerne gjennom Zoom eller Teams, der vi kan diskutere ønsker og ideer for fotograferingen. Du er også velkommen til å besøke studioet der vi kan snakke sammen og se på hva som er av muligheter. Bildene i porteføljen viser en del av det som er til utlån i studio.

Det settes av 2 timer på selve dagen slik at vi har god tid til å planlegge de siste detaljene og evt prøve forskjellige klær og rekvisitter. Det vil være mulig å få krøllet håret i studio, samt fotografen vil legge på en enkel base med makeup for å fremheve alle de beste trekkene. Mascara og annen øyesminke vil du få mulighet til å legge på selv her etter basen er lagt. (Det kan være lurt å ikke ta på mascara før du kommer da basen jeg legger på kan feste seg i mascaraen, men ta med evt egen øyesminke/leppestift).

Du vil også få tilsendt en enkel guide til hva du må huske på i forkant av fotograferingen. Og jeg vil guide deg/dere underveis i fotograferingen slik at vi får frem det beste i deg/dere.

Etter fotograferingen vil du få tilgang til et onlinegalleri, men også få mulighet til å komme tilbake å se på bildene sammen med meg så vi sammen kan velge ut de to beste portrettene. I pakken følger det med to digitale bilder i høy oppløsning som du kan dele med verden og bevare som minner for alltid. I tillegg får du et praktfullt høykvalitetsprint i størrelsen 30×40 cm av ditt favorittbilde (må være et av de digitale bildene du har valgt). Dette printet er ikke bare et fotografi; det er et kunstverk i seg selv. Dette vil du se eksempel på i studio.

Velkommen til en opplevelse som vil vare evig, og som gir deg kunstportretter du vil sette pris på resten av livet.

Kunstportretter

Fotografering inntil 2.timer, møte i forkant og evt. etterkant (om ønskelig), 2 digitale filer og favorittbildet innrammet i størrelsen 30x40cm (må være en av de to digitale bildene).

300kr pr ekstra person. Maks 3 personer i bildet.  

Du får 500kr i rabatt dersom jeg får dele bildene i sosiale medier og konkurranser.

Pristillegg ved helg og kveld (Etter 16:00).

8990 kr