Kunstportretter - et levende maleri

Fotografering for deg som ønsker litt mer enn bare et portrett.

Dette er en unik fotografering der bildene nærmest blir som et maleri. Bli hovedpersonen i ditt eget kunstverk som vi sammen skaper. Men hvorfor begrense det til kun deg? Tenk deg et enestående kunstverk av ditt barn, barnebarn eller med deg og en annen som står deg nær?

Denne fotograferingen passer for alle, gutter og jenter, damer eller menn. Det er også mulig med vennepar, søskenpar, kjærester eller ektefeller. Aldersmessig så er eneste kriteriet at barnet må kunne samarbeide å ta enkle instruksjoner.

I studio vil det være tilgang på flere vakre kjoler, hårkranser og andre flotte rekvisitter. For gutter har jeg noen flotte skjorter, sixpence og bukseseler. Dersom du har egne klær du ønsker å bruke så finner vi løsning på dette også! Kanskje har du noen unike gjenstander hjemme du kunne tenke deg å ha med i bildet? Kun fantasien setter grenser 🙂

Jeg anbefaler også å ha med et eget skift, men dette skal vi planlegge sammen.

Fotograferingen inkluderer et forberedende møte, gjerne gjennom Zoom eller Teams, der vi kan diskutere ønsker og ideer for fotograferingen. Du er også velkommen til å besøke studioet der vi kan snakke sammen og se på hva som er av muligheter. Bildene i porteføljen viser en del av det som er til utlån i studio.

Fotograferingen kan ta opptil 2 timer, slik at vi har god tid til å planlegge de siste detaljene og evt prøve forskjellige klær og rekvisitter. Det vil være mulig å få krøllet håret i studio, samt fotografen vil legge på en enkel base med makeup for å fremheve alle de beste trekkene. (hos jentene) Mascara og annen øyesminke vil du få mulighet til å legge på selv her etter basen er lagt. (Det kan være lurt å ikke ta på mascara før du kommer da basen jeg legger på kan feste seg i mascaraen, men ta med evt egen øyesminke/leppestift).

Du vil også få tilsendt en enkel guide til hva du må huske på i forkant av fotograferingen. Og jeg vil guide deg/dere underveis i fotograferingen slik at vi får frem det beste i deg/dere.

Etter fotograferingen inviteres du tilbake til studio for å gå igjennom bildene fra din fotografering. Her får du se produkter og rammer, og sammen skal vi finne de perfekte produktene for deg! Kunstportretter printes kun på matt bomullspapir, og må være i ramme med glass, dette er for å fremheve de flotte fargene og detaljene i bildene. Jeg selger ikke disse som høyoppløselige digitale filer, men du får med de digitale filene i produktene du kjøper i lav oppløsning så du kan dele de i sosiale medier, ha på telefon eller data. Grunnen til at jeg ikke selger disse som høyoppløselige filer er at jeg ønsker kontroll på kvaliteten. Med så mye farger og kontrast som disse bildene representerer så er det desverre stort rom for feil dersom man printer hos amatørlabber. Men hos meg kan jeg garantere et resultat du vil elske!

Velkommen til en opplevelse som vil vare evig, og som gir deg kunstportretter du vil sette pris på resten av livet.

Kunstportretter

Inkl fotograferingen, et møte i forkant (fysisk, telefon eller zoom), samt bestillingstime for å finne de perfekte produktene for deg!
Fotograferingen kan ta opptil 2 timer.

500 kr pr ekstra person. Maks 3 personer i bildet.  

Ved kjøp av produkter får du 500kr i rabatt dersom jeg får dele bildene i sosiale medier og konkurranser.

Pristillegg ved helg og kveld (Etter 16:00).

2590 kr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle