Konfirmasjon

Konfirmasjon markerer overgangen fra barndom til voksenliv. Det er forskjellige måter å markere dette på, og en viktig begivenhet å minnes. Det er mye å tenke på både i forkant og under konfirmasjonen, så la en fotograf forevige disse minnene slik at du/dere selv kan fokusere på konfirmanten og dagen dere skal ha sammen. Enten det er fotografering av hele/deler av arrangementet eller bare konfirmasjonsportrettene, så stiller jeg gjerne opp som fotograf.

Fotograferingen inkluderer en planleggingssamtale på telefon. I samtalen snakker vi litt om planene for dagen, om konfirmanten, hvilke hobbyer og interesser har han/hun. Vi skal gi bildene personlig preg, hvem er du som konfirmant? Ingenting galt med bunad og gevær, eller dress og fotball! Ta gjerne med et skift dersom det er ønskelig med ulike portretter.

Bildene kan tas på selve dagen, eller vi kan sette av tid en dag utenom, så kan man senke skuldrene litt.

Konfirmasjonsfotografering

1490 kr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle