Familie og barn

6-9 måneders fotografering:

Alderen hvor barnet lærer seg å sitte, kanskje også stå på egenhånd, med eller uten støtte. Dette gir mange gode muligheter for fine portretter av den lille som begynner å mestre nye ferdigheter.

Barneportretter: (Fra barnet er en måned, før en måned gjelder nyfødtfotografering).

Portretter av barn i studio eller på location. Her skal barnet få leke seg mens jeg observerer og tar bilder slik at de fine øyeblikkene fanges. Det er veldig fint om den som følger barnet til fotograferingen har med noe underholdning til barnet. Barnet må ikke føle seg presset til fotograferingen, dette skal være gøy, så det er viktig å være uthvilt og mett i magen før fotograferingen.

Familiefotografering

Fotografering av familien, her kan man mikse underveis å få portretter av søsken, mor og barn, far og barn og det man måtte ønske av kombinasjoner. Noe oppstilt, men også litt lek, enten der er i studio eller på location. Det er i den naturlige leken at man får de naturlige glade barna, og det er dette vi vil ha. Viktig at barna ikke føler seg presset til fotograferingen og at de er uthvilte og mette i magen før fotograferingen, dette gir glade og fornøyde barn. Å se glede i andre mennesker er vakkert, og å fange disse øyeblikkene er fantastisk!