Familie og barn

6-9 måneders fotografering:

Alderen hvor barnet lærer seg nye kunster, nemlig å sitte. Det å endelig komme seg opp fra gulvet i nye høyder å oppleve verden på en helt ny måte, denne gleden og mestringsfølelsen stråler av barna i denne alderen og er virkelig verdt å forevige! En heeeelt magisk tid!

Denne fotograferingen er gratis for de som har hatt nyfødtfotografering hos meg, eller kan bookes som vanlig barnefotografering.

 

Barneportretter: (Fra barnet er 2 måneder, før dette gjelder nyfødtfotografering).

Portretter av barn i studio eller utendørs. Her skal barnet få leke seg mens jeg observerer og tar bilder slik at de fine øyeblikkene fanges. Det er veldig fint om den som følger barnet til fotograferingen har med noe underholdning til barnet. Helst noe som ikke støyer for mye i bildene, ellers har jeg også egne «leker» som ikke forstyrrer i bildene, men heller kanskje tilfører noe ekstra. Barnet må ikke føle seg presset til fotograferingen, dette skal være gøy, så det er viktig å være uthvilt og mett i magen før fotograferingen.

Jeg har små møbler, ulike props som bøtter/krakker, gåbil, litt forskjellig klær og hårpynt til utlån ved fotografering. 

Jeg elsker å bruke naturens farger, og har mye blomster/blader jeg liker å tilføre bildene. Hva DU ønsker og liker vil du kunne si mer om når du booker tid slik at jeg kan forberede fotograferingen, og den blir best mulig for dere.

Familiefotografering

Fotografering av familien, her kan man mikse underveis å få portretter av søsken, mor og barn, far og barn og det man måtte ønske av kombinasjoner. Noe oppstilt, men også litt lek, enten der er i studio eller utendørs. Det er i den naturlige leken at man får de naturlige glade barna, og det er dette vi vil ha. Viktig at barna ikke føler seg presset til fotograferingen og at de er uthvilte og mette i magen før fotograferingen, dette gir glade og fornøyde barn. Å se glede i andre mennesker er vakkert, og å fange disse øyeblikkene er fantastisk!

Større familier, over 10personer må tas utendørs. Dette planlegger vi sammen i forkant.

Priser

Helgtillegg: 700kr (Priseneoppgitt under her er kun fotografering, ikke inkludert digitale filer)

Barneportretter/Søskenfotografering

Fra 2mnd. Nyfødt gjelder egne priser. Inntil 1.times fotografering på location eller i studio. Tillegg for å kjøre ut til lokasjon utenfor jeløya (På jeløya gir ingen ekstra kostnad).
Tillegg for helg og kveld.

1490 kr

Familiefotografering

Inntil 1,5.times fotografering i studio eller location. Jo flere man er, jo mer tid kan man trenge, samt etterarbeidet er mer tidkrevende. Tillegg for å kjøre ut til lokasjon utenfor jeløya. (På jeløya gir ingen ekstra kostnad).
Tillegg for helg og kveld.

1790 kr

Storfamilier / grupper fra 8 pers

Vi bruker tiden vi trenger. På location i nærområdet til fotografen.
Tillegg for å kjøre ut til lokasjon utenfor jeløya.
Tillegg for helg og kveld.

2290 kr

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle