Christina Aakervik

Fotograf i moss og omegn

Nyfødt-, barne- & familiefotograf

Fotograf Christina Aakervik

Årets fotograf 2023 i Østfold

Fotograf Christina Aakervik

Christina Aakervik heter jeg, tobarnsmor, sykepleier og fotograf. Jeg har over 14 års erfaring bak kameraet og har fotografert ved en rekke ulike anledninger.

Tiden står ikke stille, men jeg kan forevige fine øyeblikk, og gi gode minner i form av fotografi. Fotografering er min store lidenskap, og jeg elsker å jobbe med mennesker.

Jeg tilbyr fotografering i Østfold og Viken. Fra mitt tilholdssted på Jeløya kan jeg utføre oppdrag for deg fra for eksempel Moss, Oslo, Drøbak, Fredrikstad, Råde og Sarpsborg samt Nordre Follo.

Hva sier kundene om oss?

Fotograf for små og store anledninger

Som fotograf tilbyr jeg fotografering for både små og store anledninger, og noen til. Du kan kontakte meg i forbindelse med gravidfoto, nyfødtfoto, familiefoto og portrettfotografering. For ikke å snakke om når det kommer til å forevige konfirmanten med flotte konfirmasjonsbilder. Skal du gifte deg har jeg også lang erfaring innen bryllupsfoto.

Fotografering handler om å forevige øyeblikket

Fotografering handler om å fange de gode øyeblikkene. Det er viktig for meg som fotograf at du som kommer til meg skal ha det både fint og morsomt under fotograferingen.

Min oppgave er å få deg til å ha det så komfortabelt som mulig. På den måten blir bildene naturlige og fine, og øyeblikkene vi skaper fanges på best mulig måte. Om du trenger veiledning er jeg der for å få deg og dine i riktig stemning. Dette er min oppgave som fotograf.

Fra mitt fotostudio på Glassverket på Jeløya kan du velge om du vil bli fotografert innendørs eller utendørs. Jeg er godt lokalkjent i området, og har opp gjennom årene fått kjennskap til mange flotte steder man kan fotografere. Du kan selvsagt også foreslå steder, om du har spesielle ønsker for lokasjon.

Som fotograf kan jeg tilby mange forskjellige typer fototjenester. Enten du skal ta gravidfoto, nyfødtfoto, familiefoto eller bryllupsfoto, har jeg opp gjennom årene opparbeidet meg erfaring innenfor mange områder. Kontakt meg i dag for en hyggelig fotografering!

meg

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle